Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tunisko More - Tunisko - Last minute | Nubis.cz : Písčité pláže jsou prostě podél skoro celého dlouhého pobřeží tuniska.

Tunisko More - Tunisko - Last minute | Nubis.cz : Písčité pláže jsou prostě podél skoro celého dlouhého pobřeží tuniska.. Krajinu je možné rozdeliť na hornatý sever (tvoriaci cca 1/3 krajiny) a rovinatý juh (2/3). Tuniské pobrežie ponúka nádherné piesočné pláže a pokojné čisté more. Len 80 km na severovýchod cez more leží európska sicília. Sanitární protokol (pdf, 840 kb) More images for tunisko more »

Horké suché léto zde trvá od května do října. Tuniské pobrežie ponúka nádherné piesočné pláže a pokojné čisté more. V severních částech země je i jaro a podzim, byť mnohem kratší než v evropě. Tunisko je pre európu jednou zo vstupných brán do afriky. Většina tuniských pláží nacházejících se na jižnějším pobřeží je tvořena jemným zlatavým pískem.

Dovolenka v Tunisku - Dovolenkainfo.sk
Dovolenka v Tunisku - Dovolenkainfo.sk from www.dovolenkainfo.sk
Svojou zmesou stredomorskej na severe a horúcej africkej klímy na juhu ponúka ideálne podmienky pre teplú a slnečnú dovolenku. V letních měsících vane z jihu suchý, horký vítr scirocco. Krajinu je možné rozdeliť na hornatý sever (tvoriaci cca 1/3 krajiny) a rovinatý juh (2/3). Teplota moře v tunisku , která v létě dosahuje k 28°c , je spolu s teplým počasím jedním z faktorů, proč je tunisko tak oblíbeným turistickým cílem. Tunisko leží v subtropickém pásu. Tunisko je pre európu jednou zo vstupných brán do afriky. V tunisku je teplé moře a mnoho pláží, čímž je řečeno vše. Na severe a z časti na východe omieľa krajinu stredozemné more.

Tunisko je pre európu jednou zo vstupných brán do afriky.

Na severe a z časti na východe omieľa krajinu stredozemné more. Tunisko je pre európu jednou zo vstupných brán do afriky. Tunisko leží v najsevernejšej časti afriky, susedí na západe s alžírskom a na východe s líbyou. Většina tuniských pláží nacházejících se na jižnějším pobřeží je tvořena jemným zlatavým pískem. Teplota moře tunisko je jak ze severu tak z východu omýváno středozemním mořem. Sanitární protokol (pdf, 840 kb) Čistota moře sice nedosahuje takové úrovně, jako třeba v řecku (tuniská města nemají až na výjimky čističky), ale na příjemnou dovolenou to stačí. V severních částech země je i jaro a podzim, byť mnohem kratší než v evropě. Má takmer 10 miliónov obyvateľov, ich úradným jazykom je arabčina a náboženstvom z 99% islám. Zimní období je mírné, chladné proudy z atlantiku přináší vítr a déšť. Len 80 km na severovýchod cez more leží európska sicília. V letních měsících vane z jihu suchý, horký vítr scirocco. Krajinu je možné rozdeliť na hornatý sever (tvoriaci cca 1/3 krajiny) a rovinatý juh (2/3).

Čistota moře sice nedosahuje takové úrovně, jako třeba v řecku (tuniská města nemají až na výjimky čističky), ale na příjemnou dovolenou to stačí. V tunisku je teplé moře a mnoho pláží, čímž je řečeno vše. Mnohé letoviská sú špecializované na špičkové all inclusive. Většina tuniských pláží nacházejících se na jižnějším pobřeží je tvořena jemným zlatavým pískem. Len 80 km na severovýchod cez more leží európska sicília.

Tunisko - pevnina | Hitka | Cestovná kancelária
Tunisko - pevnina | Hitka | Cestovná kancelária from www.hitka.sk
V severních částech země je i jaro a podzim, byť mnohem kratší než v evropě. Tunisko leží v najsevernejšej časti afriky, susedí na západe s alžírskom a na východe s líbyou. Teplota moře v tunisku , která v létě dosahuje k 28°c , je spolu s teplým počasím jedním z faktorů, proč je tunisko tak oblíbeným turistickým cílem. Tunisko leží v subtropickém pásu. V letních měsících vane z jihu suchý, horký vítr scirocco. Svojou zmesou stredomorskej na severe a horúcej africkej klímy na juhu ponúka ideálne podmienky pre teplú a slnečnú dovolenku. Len 80 km na severovýchod cez more leží európska sicília. Na severe a z časti na východe omieľa krajinu stredozemné more.

Mnohé letoviská sú špecializované na špičkové all inclusive.

V tunisku je teplé moře a mnoho pláží, čímž je řečeno vše. Svojou zmesou stredomorskej na severe a horúcej africkej klímy na juhu ponúka ideálne podmienky pre teplú a slnečnú dovolenku. Tunisko leží v najsevernejšej časti afriky, susedí na západe s alžírskom a na východe s líbyou. Mnohé letoviská sú špecializované na špičkové all inclusive. Teplota moře tunisko je jak ze severu tak z východu omýváno středozemním mořem. Horké suché léto zde trvá od května do října. Tuniské pobrežie ponúka nádherné piesočné pláže a pokojné čisté more. Zimní období je mírné, chladné proudy z atlantiku přináší vítr a déšť. Tunisko leží v subtropickém pásu. Písčité pláže jsou prostě podél skoro celého dlouhého pobřeží tuniska. Len 80 km na severovýchod cez more leží európska sicília. Má takmer 10 miliónov obyvateľov, ich úradným jazykom je arabčina a náboženstvom z 99% islám. Tunisko je pre európu jednou zo vstupných brán do afriky.

Tunisko leží v najsevernejšej časti afriky, susedí na západe s alžírskom a na východe s líbyou. V tunisku je teplé moře a mnoho pláží, čímž je řečeno vše. V letních měsících vane z jihu suchý, horký vítr scirocco. Mnoho turistů si vybírá tunisko kvůli dlouhým písečným plážím a teplému moři. Horké suché léto zde trvá od května do října.

Tunisko,Djerba,Foto,Djerba-9 na Exoticka.sk - dovolenka v ...
Tunisko,Djerba,Foto,Djerba-9 na Exoticka.sk - dovolenka v ... from www.exoticka.sk
Písčité pláže jsou prostě podél skoro celého dlouhého pobřeží tuniska. V severních částech země je i jaro a podzim, byť mnohem kratší než v evropě. Čistota moře sice nedosahuje takové úrovně, jako třeba v řecku (tuniská města nemají až na výjimky čističky), ale na příjemnou dovolenou to stačí. Len 80 km na severovýchod cez more leží európska sicília. Tunisko leží v najsevernejšej časti afriky, susedí na západe s alžírskom a na východe s líbyou. Má takmer 10 miliónov obyvateľov, ich úradným jazykom je arabčina a náboženstvom z 99% islám. V tunisku je teplé moře a mnoho pláží, čímž je řečeno vše. Teplota moře tunisko je jak ze severu tak z východu omýváno středozemním mořem.

Sanitární protokol (pdf, 840 kb)

Teplota moře v tunisku , která v létě dosahuje k 28°c , je spolu s teplým počasím jedním z faktorů, proč je tunisko tak oblíbeným turistickým cílem. Písčité pláže jsou prostě podél skoro celého dlouhého pobřeží tuniska. Mnoho turistů si vybírá tunisko kvůli dlouhým písečným plážím a teplému moři. V letních měsících vane z jihu suchý, horký vítr scirocco. Tuniské pobrežie ponúka nádherné piesočné pláže a pokojné čisté more. Svojou zmesou stredomorskej na severe a horúcej africkej klímy na juhu ponúka ideálne podmienky pre teplú a slnečnú dovolenku. Sanitární protokol (pdf, 840 kb) Většina tuniských pláží nacházejících se na jižnějším pobřeží je tvořena jemným zlatavým pískem. V severních částech země je i jaro a podzim, byť mnohem kratší než v evropě. Krajinu je možné rozdeliť na hornatý sever (tvoriaci cca 1/3 krajiny) a rovinatý juh (2/3). More images for tunisko more » Tunisko je pre európu jednou zo vstupných brán do afriky. Má takmer 10 miliónov obyvateľov, ich úradným jazykom je arabčina a náboženstvom z 99% islám.

Zimní období je mírné, chladné proudy z atlantiku přináší vítr a déšť tunisko. Horké suché léto zde trvá od května do října.